POPOCATEPETL ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 291 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Popocatepetl Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 19:58 Jammer genoeg werd ik gebeld dat de gerecht die ik had gekozen niet beschikbaar was. Maar ik kon iets anders kiezen en het was super lekker. Goede hoeveelheid, netjes gepakt. Ik miste alleen iets van salsa erbij.
14 feb 2024 om 21:47 4th time nachos were delivered as very hard chunk of cheese…. Not nice! Apparently prepared way ahead which makes it tatse old and hard… called few times about this … but no improvement. On the phone said they were busy … price quality disappointing
25 jan 2024 om 19:30 Vers en prima eten
24 jan 2024 om 21:43 De nachos waren weer hard ./ taai alsof het oud was en al een tijd stond ....
6 jan 2024 om 21:12 Eten was niet warm, rijst was niet gaar en de burrito was erg klein. Salade was wel lekker.
3 jan 2024 om 21:31 De enchiladas vond ik tegenvallen er zaten harde stukken in . Vond dit jammer …zeker ook tegenover de hoge prijsstijging die is toegepast .. prijs / kwaliteit was dit keer niet goed
25 dec 2023 om 21:45 Bestelling geplaatst voor het kerstdiner. Was weer echt heel lekker, compleet en veel! Alles in een roes opgegeten.
9 dec 2023 om 23:14 Heerlijk en goed warm, ruime porties prijs/kwaliteit uitstekend.
9 nov 2023 om 21:38 Omdat de order erg lang onderweg was , waren de nachos klef / zacht, de enchiladas koud en de crème freche / zure room vloeibaar… niet lekker
30 okt 2023 om 20:50 Delivery took really long. But we were pleasantly surprised by the food.
16 okt 2023 om 19:51 Eten was erg lekker en veel, zeker een aanrader!
9 okt 2023 om 10:35 Eten was heel erg lekker, erg genoten! De ophaaltijd werd bij lange na niet gehaald. 17:15 kan vroeg zijn, maar we liepen pas rond 17:45 weg. Het drankje dat werd aangeboden, moesten we gewoon betalen, ook niet erg, maar toch. Kon anders.