POPOCATEPETL ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 245 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Popocatepetl Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

18 jan 2023 om 20:54 Kort gezegd, heerlijk en voor herhaling vatbaar.
15 jan 2023 om 9:05 Heerlijk gegeten
9 jan 2023 om 6:41 Dit eten was echt heerlijk! de pulled pork was mijn favoriet en daar kom ik zeker voor terug.
5 jan 2023 om 6:50 Ik betwijfel het of ik daadwerkelijk enmoladas gehad heb. Proefde niets van cacao of kaneel in de saus. Spareribs waren een beetje kaal vergeleken met anders en er zat geen chipotle saus bij de zoete frietjes. Beetje jammer..
30 dec 2022 om 19:47 Perfect!!
28 dec 2022 om 11:03 Alles was lekker!
24 dec 2022 om 8:47 Eten kwam 2 uur later aan, indicatie was max 70 min. De nachos waren niet krokant bij ontvangst, door de deksel erop te doen was alles sompig:(. De ribs waren wel erg lekker en de friet ook
4 dec 2022 om 22:57 Top spareribs en lekker gekruide friet.
4 dec 2022 om 20:08 eten was ok maar er zaten geen tortillas bij!! dat maakt Mexicaans eten net wat minder.Wel voor betaald!
18 nov 2022 om 4:36 1e keer maar wij zijn tevreden het eten was subliem en een echte aanrader... goed krokant gebakken, en alles heerlijk vers.....vooral dit zo blijven volhouden wij hebben echt genoten van jullie eten.
11 nov 2022 om 22:24 Delicious as always
29 okt 2022 om 20:22 Heel lekker gegeten. Alles was echt supergoed verpakt. Netjes in bakjes. Alles warm. Grote porties ook.